Jobba här

Produktionschef Tranås

Är du idag ledare inom bygg eller anläggningsbranschen och är redo att ta dig an en roll som produktionschef? Trivs du i en lärorik och utvecklande roll där du kommer utvecklas och kunna växa internt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök redan idag!

I tjänsten som Produktionschef på TAS arbetar du i en fri och utvecklande roll med att ta ansvara för dina projekt från start till mål samt styra och vägleda ditt arbetslag samt sköta resursplanering, byggmöten och enklare kalkyler. Du har ekonomiskt ansvar för projektens genomförande och resultat. För ett lyckat arbete har du alltid en nära kontakt och samarbete med beställare, leverantörer och kollegor.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Arbetar du idag i en ledande befattning inom bygg-/anläggningsbranschen och önskvärt är att du har någon form av eftergymnasial utbildning.
  • Du har erfarenhet och kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA, enklare kalkyler och projektekonomi.
  • B-körkort.
  • Kundorienterad person som prioriterar personalens och kundernas välmående och har förmågan att samordna både egna och underentreprenörers resurser.
  • Du är trygg i ledarrollen och har förmågan att kommunicera, delegera och följa upp.
  • Viljan att förbättra, utveckla och ha ett lösningsorienterat mindset för att upprätthålla det som utlovats till kunden.

TAS erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt och förtroendegivande företag.
  • Möjligheten till en hybrid roll och planera dina egna dagar
  • Ett stabilt företag med många ramavtal och kommunavtal
  • Goda förmåner i kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och 6 veckors semester.

Så här ansöker du

I denna rekrytering samarbetar TAS med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Tranås Anläggningsservice AB är ett kreativt och handlingskraftigt företag med kontor i Tranås och Mjölby. Vi arbetar med mark- och anläggningsentreprenader. Bolaget har haft en stabil tillväxt sedan starten 1988 och omsätter idag ca 100 miljoner med 28 anställda. Tre ledord som genomsyrar företaget är kundfokus, ärlighet och ansvar, något som skapat vägen framåt för företagets expansion.

Vi rekryterar tjänster löpande.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och engagerade medarbetare som har erfarenhet från entreprenadbranschen.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill jobba på ett expansivt företag som värnar sin personal och sina kunder!

För frågor kontakta HR

Mail: jobb@tasab.se
Telefon: Anton Ydrestrand 070-583 94 49